Julemenu anno 2017

Jule Frokost/buffet fra Bistro Immervad.

Forretter:
2 slags sild med karry salat og karse
Varmrøget laks med friske urter og dild creme
Æg og rejer med tomat, mayo og purløg
Hjemmelavede sylte med sennep og rødbeder
Hjemmelavede rullepølse med sky og rødløg

Hovedretter:
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med stuvet hvidkål
Ribbensteg med rødkål, brunede kartofler og sovs

Dessert :
Brie med solbærkompot
Hjemmelavede, ris a la mande med kirsebær sauce

PRIS. 249 kr. pr. person

Ekstra Tilkøb:
Fiske filet med remo og citron: 30kr pr pers
Andebryst med appelsin sauce: 49kr pr pers


Levering: 300kr

Afhentning af service: 300kr
Lad os tage opvasken: 350kr

For bestilling kontakt os da på:

Telefon: 25 76 25 05

E-mail: info@bistroimmervad.dk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]