NYTÅRSMENU 2017

3 retter - 300 kr. pr. pers. // 4 retter - 349 kr. pr. pers.
Vinmenu - 996 kr. Vin nok til 4 pers. (7 flasker) Svare til 249kr pr pers

 

FORRET
Duet af Torsk – Marmorvagtelæg - Estragoncreme – Rødbede crudité - dild

MELLEMRET
Sortfodsskinke - Selleri – Sprød kyllingeglace - Maltjord – Syltet rødperleløg - Karse

HOVEDRET
Vælg mellem:
Okse Ribeye (280 g.) - Oksemørbrad (200 g.) - Oksefilet (240 g.)

Serveres med:
Sprød kartoffelmos - Jordskokker - Skalotteløg - Kørvel - Timian - Porregræs - Trøfflesauce

DESSERT
Chokolade konfektkage – Pannacotta – Knas – Ganaché

TILKØB
Kransekagetoppe (3 stk.) 35 kr.
Petitfour (3 stk.) 35 kr.
Natmad (pr. pers.) 55 kr. (Pulled pork burger med coleslaw)
Sprøde snacks (pr. pers.) 35 kr.
(Chips, saltede nødder, tapenade og hvidløgscreme)


Bestilling modtages på tlf: 25 76 25 05
eller på mail: info@bistroimmervad.dk
Udlevering sker i tidsrummet kl. 12:00 - 15:00 d. 31.12.2016
på adressen: Mosevej 20, 8270 Risskov
Nytårsmenuen skal bestilles senest 30/12-2016