Ugens menu for uge: 7 D. 11.02.2019 - 15.02.2019

Mandag

Varm ret: Coq au vin (Kylling i rødvin) med rodfrugter & petit kartofler

Pålæg: Fuglekvidder & urter – Spegepølse, remo & ristet løg

Rig salat: Blomkål, spinat & sennep

Dressing: Grøn pesto

Tirsdag

Varm ret: Nakkefilet af gris med bagte rødder, citron & rosmarin

Pålæg: Kalkun & peberfrugt - Tunsalat

Rig salat: Pastasalat, ærter, edamame & rødløg

Dressing: Hummus

Onsdag

Varm ret: Lasagne

Pålæg: Chorizo & bagte løg – Leverpostej & syltet agurk

Rig salat: Linser, feta & squash

Dressing: Crème fraiche & pastinak

Ost: Dagens oste & solbær marmelade

Torsdag

Varm ret: Svampe risotto med ærter, grønkål & nødder

Pålæg: Hamburgerryg & italiensk salat – Oksepølse & peberrod

Rig salat: Råkost, tranebær & urter

Dressing: Tomat & peberfrugt

Kage: Æble & kanel

Fredag

Varm ret: Kalve culotte med selleri, æbler & tyttebær

Pålæg: Nakkefilet & urtecreme – Kyllingepølse & artiskok

Rig salat: Couscous, tomat, oliven & estragon

Dressing: Baba ganush (Squash creme med hvidløg)

  

Refood - Bistroimmervad

 

Læs mere om vores frokostordning her

Eller kontakt os her, for at bestille jeres frokostordning, eller et møde med os

WordPress Video Lightbox Plugin