Menu uge 21: fra d. 20-05 til 24-05-2019 

 

Mandag

Varm ret: Unghane med ratatouille & friske urter

Pålæg: Leverpostej & syltet agurk – Spegepølse, remo & ristet løg

Rig salat: Couscous, tomat, forårs løg, hytteost & løvstikke

Dressing: Pesto

Tirsdag

Varm ret: Kalvesteg med bagte rødder & fløde

Pålæg: Torskerogn cremé & citron – Chorizo & tapanade

Rig salat: Rødkål, æbler, urter & valnødder

Dressing: Persille & hvidløg

Onsdag

Varm ret: Orientalsk ris ret med hakket oksekød

Pålæg: Kartoffelsalat & karse – Kylling, spinat & mayo

Rig salat: Perlebyg, edamame, tranebær & rucola  

Dressing: Purløg & citron

Ost: Dagens oste & marmelade

Torsdag

Varm ret: Kalkun cuvette med stegt kartofler & bagte tomater

Pålæg: Rullepølse & italiensk salat – Tunsalat

Rig salat: Rødbede, bønner, mozzarella & butternut squash

Dressing: Oliven tapanade

Kage: Brombær & kagecreme

Fredag

Varm ret: Stegt flæsk med persille sovs & hvide kartofler

Pålæg: Rejesalat – Oksepølse & peberrod

Rig salat: Grønkål, havtorn, feta & kerner

Dressing: Sennep vinaigrette

  

Refood - Bistroimmervad

 

Læs mere om vores frokostordning her

Eller kontakt os her, for at bestille jeres frokostordning, eller et møde med os

WordPress Video Lightbox Plugin