Menu uge 33: fra d. 11-08 til 16-08-2019 

Mandag

Varm ret: Kylling med rød karry, lun rissalat & kokos

Pålæg: Jagtpølse & pickles – Chorizo & røget chili mayo

Rig salat: Gule flækærter, squash, rød peberfrugt & hørfrø

Dressing: Urter & skyr

Tirsdag

Varm ret: Kalvesteg med rosmarin, ristet selleri, bagte løg & cherry tomater       

Pålæg: Æggesalat, dijon & karse – Røget hvidløgspølse, kapers & mayo

Rig salat: Knoldselleri, aubergine, thain, tomat & sesam

Dressing: Grøn pesto

Onsdag

Varm ret: Mexicansk oksegryde med tortilla        

Pålæg: Leverpostej & svampe – Rullepølse & syltet rødløg

Rig salat: Hvedekerner, pastinak, kørvel & blå birkes        

Dressing: Tomat & paprika

Ost: Dagens oste & marmelade

Torsdag

Varm ret: Grillet gris med svampe, nudler, hjertesalat & koriander        

Pålæg: Krabbesalat, citron & dild – Oksepegepølse, remo & ristet løg

Rig salat: Perlebyg, kikærter, feta & grillet forårsløg

Dressing: Oliventapenade

Kage: Orange & mynte

Fredag

Varm ret: Kalkun cuvette med urte kartofler, bagt fennikel & dild

Pålæg: Pastrami & peberrod – Torskerogns creme, urter & cornichoner

Rig salat: Edamame, radiser, mango & rucola

Dressing: Pastinak hummus

  

Refood - Bistroimmervad

 

Læs mere om vores frokostordning her

Eller kontakt os her, for at bestille jeres frokostordning, eller et møde med os

WordPress Video Lightbox Plugin