Menu uge 13: fra d. 25-03 til 29-03-2019 

 

Mandag:

Varm ret: Æggekage med bacon & grøntsager

Pålæg: Kalvesteg & peberrod – Cremet fuglekvidder

Rig salat: Tomat, feta, basilikum & kerner

Dressing: Grøn pesto

Tirsdag:

Varm ret: Farsbrød med græske kartofler

Pålæg: Rullepølse & italiensksalat – Oksepølse, remo & ristet løg

Rig salat: Agurk, hjertesalat, oliven & dild

Dressing: Hvidløg & persille

Onsdag:

Varm ret: Kylling i karry med ris

Pålæg: Leverpostej & svampe – Saltkød, sky & rødløg

Rig salat: Broccoli, edamame, bønner & urter

Dressing: Mango chutney

Ost: Dagens oste & marmelade

Torsdag:

Varm ret: Oksesteg med bagte rødder & peberrods sauce

Pålæg: Krabbesalat & urter – Kyllingpølse, spinat & mayo

Rig salat: Couscous, rucola, granatæble & løg

Dressing: Crème fraiche & urter

Kage: Mørk chokolade & knas

Fredag:

Team dag

Flæskestegs sandwich med sprøde svær, syltet agurker, hjemmelavet remulade & sennep, brun sovs & rødkål

  

Refood - Bistroimmervad

 

Læs mere om vores frokostordning her

Eller kontakt os her, for at bestille jeres frokostordning, eller et møde med os

WordPress Video Lightbox Plugin