Vi laver frokostordninger til firmaer af alle størrelser og til alle behov

Bistro Immervad er en cateringvirksomhed i Risskov, som laver frokostordninger til firmaer i Århusområdet.

Vi synes at frokosten er dagens vigtigste måltid og derfor går vi meget op i, at den mad vi sender ud er lavet med fokus på kvalitet og kreativitet. 

Kvalitet, kreativitet og variation

Frokostordningen vi laver til dit firma vil derfor altid være et måltid bestående af sund og varieret mad. Den er lavet på de bedste råvarer og anrettet så jeres ansatte ser frem til, at frokosten ankommer hver dag. – Det er i vores øjne essensen af mad lavet med umage. Derudover, er det er vigtig for at opfylde vores målsætningen om, at gøre alle jeres medarbejdere tilfredse med den frokost der bliver serveret.

Der vil derfor altid være noget for enhver smag og enhver sult i det måltid der bliver leveret fra os.

Fleksibilitet

Hos Bistro Immervad er vi klar over at alle virksomheder har forskellige behov og rutiner. Derfor er det vigtig at frokostordningen består af mad som tilfredsstiller og motivere alle jeres medarbejdere. Samt bliver serveret når det passer i jeres arbejdsgang.

Derfor er vi også altid åbne for en dialog omkring indholdet af jeres frokost, allergener og hvornår i gerne vil modtage jeres frokost.  

Den bedste pris

Vi er af den overbevisning at et godt måltid lavet fra bunden og af de bedste råvarer, ikke nødvendigvis behøver at koste spidsen af en jetjager.

Vi kan derfor altid tilbyde en frokostordning til jeres firma til under 54,- pr. person uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden vi serverer.

Vi ved godt at alle virksomheder har forskellige behov! Derfor vil vi meget gerne udregne en pris som passer lige netop til jeres budget.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en frokostordning til din virksomhed.

Bistro Immervad ligger ved Mosevej 20A, 8240 Risskov.

Med venlig hilsen
Daniel Immerkær
Ejer og kok hos Bistro Immervad

WordPress Video Lightbox Plugin