Menu for uge: 3 D. 14.01.2019- 18.01.2019

Mandag

Varm ret: Citron marinerede kylling med lun bulgurs salat & urter

Pålæg: Hjemmesyltet sild & karrysalat – Krydderskinke med sylt

Rig salat: Øko perlebyg, friskost, porre & urter

Dressing: Grøn tapanade

Tirsdag

Varm ret: Hamburgerryg med stuvet grønsager & petit kartofler

Pålæg: Krabbesalat & urter – Okse & ai oli

Rig salat: Nudler, edamame bønner & koriander

Dressing: Citron & løvstikke

Onsdag

Varm ret: Chili con carne med tortilla

Pålæg: Rullepølse & italiensksalat  - Fiske pålæg & remo

Rig salat: Broccoli, ærter & mynte

Dressing: Senneps vinaigrette

Ost: Dagens oste & syltet pære

Torsdag

Varm ret: Kalvesteg med stegte rødder, kål & urte tapanade

Pålæg: Chorizo & artiskok – Kalkun, peberfrugt & oliven

Rig salat: Spidskål, tranebær & persille

Dressing: Pesto

Kage: Hvid chokolade & Papaya

Fredag

Varm ret: Boller i karry med ris

Pålæg: Skinkesalat – Oksespegepølse & soltørret tomat

Rig salat: Blomkål, sennep & kerner

Dressing: Røget chili

  

Refood - Bistroimmervad

 

Læs mere om vores frokostordning her

WordPress Video Lightbox Plugin