Menu for uge: 50 D. 10.12.2018- 14.12.2018

Mandag

Varm ret: Kalkun cuvette med grønsager, pikant sauce & ris

Pålæg: Rullepølse, russisksalat & løg – Oksebryst med bearnaise creme

Rig salat: Fennikel, kikærter & feta

Dressing: Sort oliven tappanade

Tirsdag

Varm ret: Braiserede gris med bagte rødder, sky sauce & bulgur

Pålæg: Æggesalat, mayo & karse – Salami & urter

Rig salat: Kartoffelsalat

Dressing: Hummus

Onsdag

Varm ret: Sprængt kalvebryst med gulerødder, løg, peberrods sauce & petit kartofler

Pålæg: Kalkun paprika & tomat tappanade – Leverpostej, bacon & svampe

Rig salat: Couscous, spinat & selleri

Dressing: Rød piment

Ost: Dagens oste med nødder

Torsdag

Varm ret: Millionbøf med grov pasta

Pålæg: Tunsalat & cornichoner – Hamburgerryg & grøn mayo

Rig salat: Broccoli, porre & tomat

Dressing: Kapers & persille

Kage: Ingefær & gulerødder

Fredag

Varm ret: Confit De Canard (Andelår sprængt & tilberedt I eget fedt) med grov urte mos & tyttebær sauce

Pålæg: Hjemmelavet sild, karrysalat & løg – Sylte med sennep & surt

Rig salat: Rødkål, appelsiner & rosiner

Dressing: Juledressing

  

Refood - Bistroimmervad

 

Læs mere om vores frokostordning her

WordPress Video Lightbox Plugin