Menu for uge: 08 D. 19.02.2018- 25.02.2018

Mandag

Varm ret: Nakkefilet med ristede kartofler og porre.

Pålæg: Kyllingepålæg med spinat – Chilipølse med svampemayo

Rig Salat: Rissalat med violetkål og ærter.

 

Tirsdag

Varm ret: Butterchicken med vilde ris og urter.

Pålæg: Saltkød med sky og karse – Torskerogn med remoulade

Rig Salat: Kikærtesalat med rødløg og friske urter.

 

Onsdag

Varm ret: Kalkuncuvette med cremede linser og ristede svampe.

Pålæg: Græsk frikadellepålæg – Plukket fisk med dild og citron

Rig Salat: Bagt jordskokkesalat med løg, grønkål og ristede nødder.

Ost: Skæreost med peberfrugt

 

Torsdag

Varm ret: Hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder, hertil kartofler.

Pålæg: Pate med cornichons – Æggesalat med dijon og karry.

Rig Salat: Spidskålsalat med cherrytomat og quinoa.

Kage: Banankage med chokolade

 

Fredag

Varm ret: Oksekød i rød karrysauce og ris.

Pålæg: Kvidder med purløg – Fennikelpølse med relish

Rig Salat: Pastasalat med majs, oliven og frisk basilikum.

Refood - Bistroimmervad

WordPress Video Lightbox Plugin