Menu for uge: 27 D. 02.07.2018- 08.07.2018

Mandag

Varm ret: Kalkun med bulgursalat og persillesauce.

Pålæg: Peber salami med remo og ristet løg – Kylling pålæg med vegansk kikært mayo

Rig Salat: Bønnesalat med oliven, feta, persille og solsikkekerner

Dressing: Karry dressing

Tirsdag

Varm ret: Nakkefilet med nye kartofler, blomkål og sennepssauce

Pålæg: Røget kalkun med syltet rødløg – Fiskerilette med purløg, karse og fennikel

Rig Salat: Italiensk kartoffelsalat

Dressing: Tomat vinaigrette

Onsdag

Varm ret: Kylling i karry med ris og sommer grønt

Pålæg: Ribbensteg med rødkål – vitello tonnato med dild

Rig Salat: peberfrugt salat med spidskål og græskar kerner

Ost: Vester havsost med ribs og morbær

Dressing: jordbær/balsamico

Torsdag

Varm ret: Hvid fisk med couscous, bagte porre og estragonsauce

Pålæg: partiskinke med citronpeber mayo – Rygostcreme karse og radisse

Rig Salat: broccoli salat med mynthe og sennep

Dressing: Artiskok creme

Kage: Gulerodskage med citron/fløde creme

Fredag

Varm ret: Pita med mexicansk inspireret kødsauce

Pålæg: nordisk hummus på gule ærter– Serrano med peberfrugt

Rig Salat: Crudite salat

Dressing: Tzatziki

Refood - Bistroimmervad

WordPress Video Lightbox Plugin